If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги,искам да попитам от къде мога да си купя от тези силиконовите маркучи за турбото?Моят се спука и искам да го преправя със няколко кривики и тънкостенна тръба между тях.От къде мога да купя тези маркучи в София?
Ами аз до колто знам трябва да е гъвкаво за това е сложен гумен маркуч, а не тръба от завода.Двигателя се движи и ако е тръба цялото ще разбие кулера от вибрации най-вероятно.Така си го обяснявам аз поне.
Точно заради това аз искам да го направя в крайщата със силиконови маркучи,но така и не успявам да намеря магазин в които се продават.Дочух,че в илинци имало,но много не ми се ще от там
Точно заради това аз искам да го направя в крайщата със силиконови маркучи,но така и не успявам да намеря магазин в които се продават.Дочух,че в илинци имало,но много не ми се ще от там
Ето ти магазин,че дори и онлайн.Намира се в София,ако си от там.В под менюто разгледай,има прави,криви,не толкова криви,под ъгъл..кви ли не силиконови накрайници.Ще ти трябва,и алуминиева тръба...има ги,и тях.Обади се,пича е супер точен. http://racing-mania.com/browse/category/id/22/
Comment